Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν λεωφορεία από τη… ΔΕΘ, λόγω της επίσχεσης στον ΟΑΣΘ!

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν λεωφορεία από τη… ΔΕΘ, λόγω της επίσχεσης στον ΟΑΣΘ!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Δωρεάν εξυπηρέτηση των επισκεπτών της 81ης ΔΕΘ

Σε μία εντυπωσιακή ενέργεια που δείχνει γρήγορα αντανακλαστικά προχώρησε η διοίκηση της ΔΕΘ - Helexpo.

Λόγω της επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, η ΔΕΘ ναύλωσε 50 τουριστικά λεωφορεία, για την δωρεάν εξυπηρέτηση των επισκεπτών της έκθεσης, από και προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τα λεωφορεία θα λειτουργήσουν σήμερα Σάββατο (17/9) από τις 18.00, αλλά και αύριο Κυριακή (18/9) όλη την ημέρα.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση του typosthes.gr, τα δρομολόγια θα είναι ανά μισή ώρα και θα εξυπηρετούν τόσο το κέντρο, όσο και τη δυτική και ανατολική Θεσσαλονίκη. 

Όπως είναι προφανές, τα λεωφορεία δεν θα αντικαταστήσουν δρομολόγια του ΟΑΣΘ, ενώ σε λίγη ώρα θα είναι διαθέσιμο και το πρόγραμμα των δρομολογίων. 

UPDATE: Δείτε ΕΔΩ όλα τα δρομολόγια για τα δωρεάν λεωφορεία της 81ης ΔΕΘ. 

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Betarades.gr: Οι στοιχηματικές προτάσεις του Σαββάτου (17/09)

Θεσσαλονίκη: Αυτά είναι τα δρομολόγια για τα δωρεάν λεωφορεία της 81ης ΔΕΘ!