Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πού χρειάζονται αλυσίδες στους δρόμους της Κ. Μακεδονίας

Πού χρειάζονται αλυσίδες στους δρόμους της Κ. Μακεδονίας
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Παραμένουν τα προβλήματα από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών και τον παγετό
Παραμένουν στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας τα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, ως αποτέλεσμα της κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών και του παγετού. Συγκεκριμένα, με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα σε επαρχιακούς δρόμους των νομών Χαλκιδικής, Πέλλας και Σερρών.

Αναλυτικά, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές, η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω της χιονόπτωσης που σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες αλλά και του παγετού, διεξάγεται με αλυσίδες στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού Χαλκιδικής, μέσω Ταξιάρχη.

Επίσης, στο νομό Πέλλας, η χρήση αλυσίδων είναι απαραίτητη για όλα τα οχήματα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Άρνισσας - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα (Καϊμακτσαλάν), από το 15ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο, καθώς επίσης και στην επαρχιακή οδό Κερασιάς - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας.

Τέλος, στο νομό Σερρών, αλυσίδες χρειάζονται από το 2ο έως το 5ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού (διασταύρωση Κορμίστας προς Ιερά Μονή Εικοσιφοίνισσας).

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Θέσεις εργασίας από το Δήμο – Ξεκινούν οι αιτήσεις

Μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη