Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καιρός στη Θεσσαλονίκη – Ραγδαία επιδείνωση με τσουχτερό κρύο!

Από απόψε το βράδυ – Πιθανότητα και για χιονοπτώσεις

Από απόψε το βράδυ αναμένεται να χτυπήσει κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη αλλά και όλη την Ελλάδα. Ο καιρός στην πόλη αναμένεται να εμφανίσει λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Υπάρχουν πιθανότητες για χιονοπτώσεις μέσα στη νύχτα, αρχικά στα ορεινά και βαθμιαία και σε πεδινές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από τη νύχτα βορειοδυτικού 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική Μακεδονία και από το απόγευμα και στα υπόλοιπα, μεμονωμένες καταιγίδες στα παραθαλάσσια, χιόνια αρχικά στα δυτικά που από το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα επεκταθούν στις υπόλοιπες περιοχές.

άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά νότιοι 5 με 6 μποφόρ, από τη νύχτα στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 6 μποφόρ

θερμοκρασία: από -02 έως 11 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρές στα νησιά του ιονίου και στις παραθαλάσσιες περιοχές, τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου με χαμηλότερο υψόμετρο που από το απόγευμα θα πυκνώσουν.

άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στο ιόνιο τοπικά 6 και βαθμιαία 7 μποφόρ.

θερμοκρασία: από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και νοτιά, χιόνια στα ορεινά και από το βράδυ ακόμα και σε πεδινές περιοχές της βόρειας Θεσσαλίας.

άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ.

θερμοκρασία: από 0 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και βαθμιαία 8 και πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ.

θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

άνεμοι: νοτιοδυτικοί 5 με 7 και βαθμιαία στα βόρεια 8 και πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ.

θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια 7 μποφόρ.

θερμοκρασία: από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραμπ: Προτρέπει την Ουκρανία να συμμετάσχει σε απευθείας διαπραγμάτευση με τη Ρωσία
«Αρχίζω να αμφιβάλω ότι η Ουκρανία θα καταλήξει σε συμφωνία με τον Πούτιν», έγραψε σε ανάρτησή του
Τραμπ: Προτρέπει την Ουκρανία να συμμετάσχει σε απευθείας διαπραγμάτευση με τη Ρωσία