Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Επέλαση» με… κλήσεις σε μηχανάκια, στην Αριστοτέλους! (ΦΩΤΟ)

«STOP» στην ανομία επί του πεζοδρόμου

«Χτύπημα» από τη δημοτική αστυνομία και την τροχαία στην παράνομη διέλευση και στο παράνομο παρκάρισμα από μηχανάκια στον πεζόδρομο της πλατείας Αριστοτέλους.

Δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τους κατόχους των δικύκλων που πάρκαραν στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους από την Εγνατία έως την Τσιμισκή, καθώς τα χαρακτηριστικά ροζ χαρτάκια έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία.

Είτε στο παρμπρίζ, είτε στο κάθισμα, είτε στα… γάντια, οι κλήσεις για τα δίκυκλα είναι πραγματικότητα, στην προσπάθεια να σταματήσει η ανομία επί των πεζοδρόμων. Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό έχουν ενταθεί οι διαμαρτυρίες πολιτών για αυτή την κατάσταση, η οποία είναι εν δυνάμει επικίνδυνη καθώς δίκυκλα πολλές φορές κάνουν κανονική πορεία επί των πεζοδρόμων.

Να επισημανθεί πως το πρόστιμο για το παράνομο παρκάρισμα των δικύκλων είναι 20 ευρώ (έκπτωση 50% για ένα 10ήμερο), αλλά και 200 ευρώ για παράνομη διέλευση από πεζόδρομο.

Δείτε τις φωτογραφίες του typosthes.gr

Τ.Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρόμος σε όλο τον κόσμο: Επίθεση με πυραύλους από την Ινδία στο Πακιστάν (VIDEO)
Σύμφωνα με πακιστανική πηγή ασφαλείας ανέφερε ότι τουλάχιστον ένα παιδί σκοτώθηκε και δύο ακόμη τραυματίστηκαν
Τρόμος σε όλο τον κόσμο: Επίθεση με πυραύλους από την Ινδία στο Πακιστάν (VIDEO)
Μητσοτάκης σε Καραλή: Στέλνεις όμορφο μήνυμα στα παιδιά που εμπνέονται από εσένα
«Συγκινήθηκα από το θάρρος με το οποίο μιλάς για τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισες» ανέφερε ο πρωθυπουργός
Μητσοτάκης σε Καραλή: Στέλνεις όμορφο μήνυμα στα παιδιά που εμπνέονται από εσένα