Εκδήλωση με αφορμή την Πρωτομαγιά διοργανώνουν σήμερα στα κάστρα η Γ' Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης από κοινού με την επιχείρηση "Τοίχο-Τοίχο"!
Από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ σας περιμένει στην Πλατεία Στεργίου Πολυδώρου (κατά μήκος των τειχών) δωρεάν κρασί και αναψυκτικά για να γιορτάσετε την Πρωτομαγιά με μουσικές από τον Δημήτρη Τριχάκη και άλλους καλλιτέχνες. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλο τον κόσμο.
Με παραδοσιακό γλέντι στον ειδυλλιακό χώρο της πλαζ Αρετσούς θα γιορτάσει η Καλαμαριά την Πρωτομαγιά. Λαϊκή μουσική θα κρατήσει συντροφιά σε όσους επιλέξουν να γιορτάσουν στο όμορφο τοπίο. Η Ανθοέκθεση θα ανοίξει τις πύλες της στις 10 το πρωί και θα παραμείνει ανοιχτή δώδεκα ώρες, ώστε να δώσει την ευκαιρία στους Καλαμαριώτες και όχι μόνο που θα την επισκεφθούν, να συνδυάσουν το γλέντι με την αγορά λουλουδιών και φυτών.
Σήμερα, ανήμερα Πρωτομαγιάς, θα πραγματοποιηθεί στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά συλλογική κουζίνα και ρεμπέτικο γλέντι με αναφορά στο πολιτικό τραγούδι. Το γλέντι θα σας περιμένει στη 13.00 η ώρα στην είσοδο από την πλευρά της Εκκλησίας.
Καλή Πρωτομαγιά!