Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θρίλερ με εξαφάνιση Τούρκων διπλωματών στη Θεσσαλονίκη

Θρίλερ με εξαφάνιση Τούρκων διπλωματών στη Θεσσαλονίκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τα διαβατήρια τους έχουν ακυρωθεί

Θρίλερ εξελίσσεται στη χώρα μας με την εξαφάνιση ζευγαριού Τούρκων διπλωματών. Σύμφωνα με την Yeni Safak, η οποία επικαλείται πηγές στο διπλωματικό σώμα της Τουρκίας, οι τουρκικές αρχές έχουν χάσει την επαφή με αυτά τα δύο άτομα, τον Muhammet T. και την Ceyda T., που εργάζονταν στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης τους τελευταίους 18 μήνες, από την περασμένη Τρίτη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή το ζευγάρι είναι ύποπτο για δεσμούς με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγορεί ότι βρίσκεται πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα του περσινού Ιουλίου.

Οπως αναφέρει η Yeni Safak, αυτές οι πληροφορίες ήρθαν σε γνώση της από πηγή που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία της. Όπως αναφέρεται τα διαβατήρια και των δύο διπλωματών έχουν ακυρωθεί, πιθανών οι ίδιοι να έχουν εγκαταλείψει την Ελλάδα και παραμένει άγνωστο το που έχουν καταφύγει.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τροχαίο με εκτροπή αυτοκινήτου στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης

Στοίχημα: Νίκες για Άρσεναλ και Μαρσέιγ