Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ανησυχία για διαρροή πετρελαίου από το τρενο στο Άδενδρο

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τι είπε ο δήμαρχος Χαλκηδόνας - Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση της γραμμής

Για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του Άδενδρου δυο μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα, κατά το οποίο ο εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας λίγα μέτρα από το σταθμό είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τριών ατόμων, μίλησε ο δήμαρχος Χαλκηδόνας, Γιάννης Τσουκνιδάς.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM», ο κ.Τσουκνιδάς είπε: «Αργά χθες το απόγευμα αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση της γραμμής. Αυτό που μένει τώρα είναι να απομακρυνθούν τα βαγόνια που εμβόλισαν το σπίτι και αυτό είναι μια διαδικασία δύσκολη. Ευτυχώς τα δύο άτομα που έμεναν εκεί κατάφεραν να σωθούν και δεν θρηνήσαμε κι άλλα θύματα».

Ο δήμαρχος πρόσθεσε επίσης ότι το σπίτι πρέπει να γκρεμιστεί για να απεγκλωβιστούν τα βαγόνια και η μηχανή, τα οποία πρέπει να απομακρυνθούν, καθώς υπάρχει ανησυχία για διαρροή πετρελαίου από τη μηχανή.

Εξέφρασε επίσης την ευχή «να βγουν τα αποτελέσματα του πορίσματος γρήγορα και αν υπάρχουν κάποιες αστοχίες να αποκατασταθούν, διότι πρόκειται για ένα σημαντικό δίκτυο επικοινωνίας, επαφής πολιτών αλλά και εμπορικών συναλλαγών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Πόσα μειονοτικά σχολεία έκλεισαν στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη
Δεν υπάρχει καμία στοχοποίηση των μειονοτικών σχολείων, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης
Πόσα μειονοτικά σχολεία έκλεισαν στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη
Νέες ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας – Καταργούνται οι μειώσεις μετά την τριετία
Μπαίνει τέλος σε μια κοινωνική αδικία δέκα ετών, είπε η Νίκη Κεραμέως – Πότε ψηφίζονται στη Βουλή
Νέες ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας – Καταργούνται οι μειώσεις μετά την τριετία