Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έκτακτη διακοπή νερού λόγω διαρροής, για τουλάχιστον 4,5 ώρες

Σε εξέλιξη οι εργασίες από την ΕΥΑΘ – Σε ποια περιοχή έχει διακοπεί η υδροδότηση

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης υπάρχει από τις 10:30 το πρωί σε περιοχή του δήμο Νεάπολης – Συκεών στη Θεσσαλονίκη. Η διακοπή οφείλεται σε διαρροή σε αγωγό της ΕΥΑΘ, συνεργεία της οποίας εργάζονται για την αποκατάσταση του προβλήματος και της υδροδότησης. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΥΑΘ οι εργασίες, και κατά συνέπεια και η διακοπή, αναμένεται να διαρκέσουν ως και τις 15:00

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της ΕΥΑΘ αναφέρεται:

«Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι σήμερα Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 από τις 10:30 έως τις 15:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ακύρωσης αγωγού Φ100 λόγω διαρροής σε δίκτυο ύδρευσης επί της οδού Αγίας Παρασκευής με Ελπίδος στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών. Λόγω των εργασιών, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης κατά τo ανωτέρω χρονικό διάστημα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Αγία Παρασκευή, Ελπίδος, Αγνώστου Στρατιώτη, καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς, του Δήμου Νεάπολης-Συκεών.

» Οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι απαραίτητες για την βελτίωση λειτουργίας του δικτύου και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης της περιοχής.

» Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ