Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Αέρας από Ιταλία για 4 νύχτες στη Νέα Παραλία!

Με φρέσκα ζυμαρικά σε open kitchen στο Navona του Μακεδονία Παλλάς

O πολυβραβευμένος Executive Chef του Makedonia Palace Σωτήρης Ευαγγέλου μας ταξιδεύει στην κοσμοπολίτικη Λιγουρία της Ιταλίας, εκεί που γεννήθηκε το Ραβιόλι, το πρώτο γεμιστό φρέσκο ζυμαρικό που αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο. 

Από την Πέμπτη 6 Ιουλίου έως και την Κυριακή 9 Ιουλίου κάθε νύχτα στο Navona είναι ξεχωριστή, κλέβει τον μαγικό αέρα της Λιγουρίας και μεταμορφώνει την piazza του σε μια open kitchen όπου τα αρώματα δένουν αποπλανητικά με το καλοκαιρινό αεράκι της παραλίας.

Ο Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου μαγειρεύει κάθε βράδυ από τις 20:00 ζωντανά μπροστά μας 3 διαφορετικές συνταγές του διάσημου Ιταλικού Ραβιόλι!

Τα υλικά παντρεύουν τις χώρες της Μεσογείου και μας μεταφέρουν στον ανέμελο καλοκαιρινό κόσμο της. Πλούσιο κατσικίσιο τυρί και αρωματικός βασιλικός, χρυσή φάβα, καππαρόμηλα και άνθη καλαμποκιού μας υπόσχονται τις πιο γευστικές νύχτες της Μεσογείου!

Απολαύστε το δικό σας πιάτο Ραβιόλι take away στη βόλτα σας στη νέα παραλία ή στην piazza του Νavona παρέα με κάποια από τις δροσερές σαλάτες του menu μας, ένα παγωμένο ποτήρι Aperol Spritz και τους αγαπημένους σας!

Ραβιόλι με κατσικίσιο τυρί και σάλτσα καπνιστής πιπεριάς με ντομάτα και βασιλικό

Ραβιόλι με ανθό καλαμποκιού και λουκάνικα Chorizo

Ραβιόλι με Σαντορινιά φάβα, άνυδρα ψητά ντοματίνια και καππαρόμηλα

*Τιμή Ριγκατόνι στο εστιατόριο 7€ / Take Away 5€

SUMMER PASTA FESTIVAL στο NAVONA

Ravioli Nights Festival - Live Cooking Show @ Navona

Έναρξη: Πέμπτη  06.07.17 στις 20:00

Λήξη: Κυριακή 09.07.17 στις 23:00

Navona Days & Nights.

Μεγ. Αλεξάνδρου 2, τκ. 54640, Θεσσαλονίκη

Κρατήσεις : 2310 897 444

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ