Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αβαρλής: Καραγκιόζης ο Ορέστης Τσανγκ – Ξεφτίλα για τη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σκληρή επίθεση Αβαρλή στον Πέγκα για τον Τσανγκ

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος της Ανοιχτής Πόλης, κ. Γιώργος Αβαρλής, στον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Σπύρο Πέγκα με αφορμή την παρουσία του παίκτη του Survivor, Ορέστη Τσανγκ, σε συνέντευξη Τύπου για τον τουρισμό στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Αβαρλής σε πολύ υψηλούς τόνους χαρακτήρισε «καραγκιόζη» τον Ορέστη Τσανγκ λέγοντας πως «απογοητεύτηκα από το επίπεδο του κ. Πέγκα που κάλεσε στο Πάνελ τον Τσανγκ. Ποιος τον φώναξε στο πάνελ; Έναν καραγκιόζη φωνάξατε. Όλοι αυτοί για μένα είναι καραγκιόζηδες». Τον Ορέστη Τσανγκ υπερασπίστηκε η πρώην αντιδήμαρχος κα. Γιούλη Ρανέλλα φωνάζοντας πως είναι ένα παιδί από την Τριανδρία. Ο κ. Αβαρλής της απάντησε «Εάν κ. Ρανέλλα είστε αυτού του επιπέδου, τι να σας πω, λυπάμαι πολύ».

Και συνέχισε κάνοντας λόγο για ξεφτίλα και λέγοντας χαρακτηριστικά «Είναι ξεφτίλα αυτά τα πράγματα για τη Θεσσαλονίκη. Αλλά είναι κατά μάνα κατά κύρη. Όταν ο δήμαρχος χαριεντίζεται με κάτι Ψινάκιδες και Γαβαλά, τότε δικαιολογούνται και αυτά του κ. Πέγκα».

Αργότερα, τον λόγο έλαβε ο κ. Σπύρος Πέγκας λέγοντας πως «ο Ορέστης Τσανγκ είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και τον γνώριζα πριν από το παιχνίδι Survivor». Σημείωσε πως δεν υπάρχει καμία συνδιαλλαγή του Δήμου με τον Ορέστη Τσανγκ και πως στη συνέντευξη τύπου ο Τσανγκ προσήλθε μόνος του και προκάλεσε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων, εξ ου και έκανε δήλωση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αν κληθώ θα είμαι στους αγώνες με Ουκρανία και Ισπανία
Εξήγησε σε δηλώσεις του το πλαίσιο της ασφάλισης που απαιτείται για τους παίκτες του ΝΒΑ που αγωνίζονται στα «παράθυρα» της FIBA
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αν κληθώ θα είμαι στους αγώνες με Ουκρανία και Ισπανία
Ντάουνινγκ Στριτ: Ο γάτος Λάρι ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον έβδομο πρωθυπουργό του
Εδώ και 15 χρόνια, ο Λάρι αποτελεί τον πιο σταθερό «ένοικο» της Ντάουνινγκ Στριτ, έχοντας γίνει μάρτυρας των σημαντικών πολιτικών εξελίξεων
Ντάουνινγκ Στριτ: Ο γάτος Λάρι ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον έβδομο πρωθυπουργό του
Σάκης Αρναούτογλου: Γιατί ξέσπασαν ξαφνικά έντονα μπουρίνια στη Βόρεια Ελλάδα
Ο ευρωβουλευτής εξηγεί πώς ο συνδυασμός ζέστης, υγρασίας και ψυχρότερων αέριων μαζών προκάλεσε τις ισχυρές καταιγίδες της Δευτέρας
Σάκης Αρναούτογλου: Γιατί ξέσπασαν ξαφνικά έντονα μπουρίνια στη Βόρεια Ελλάδα