Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αδειάζει η Θεσσαλονίκη - Μποτιλιάρισμα στο δρόμο για Χαλκιδική

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ανάσα δροσιάς σε κάποια παραλία αναζητούν οι Θεσσαλονικείς

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση, από νωρίς το πρωί, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών. Όσοι δεν κατάφεραν να φύγουν μέχρι σήμερα, αφήνουν την πόλη για μία ανάσα δροσιάς στις παραλίες της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι οδηγοί κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Μποτιλιάρισμα παρατηρείται από το ύψος του εμπορικού κέντρου "Mediterranean Cosmos" μέχρι το Νέο Ρύσιο.

Στο οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής ακόμη δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα, ωστόσο, όπως εκτιμούν αξιωματικοί από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, ο μεγάλος αριθμός οχημάτων που θα καταφθάνει τις επόμενες ώρες από τη Θεσσαλονίκη, δεν αποκλείεται να προκαλέσει κυκλοφοριακά προβλήματα, ειδικά στους βασικούς κόμβους, για την αποφυγή των οποίων θα κληθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, τροχονόμοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο Νάσο Αθανασίου
Δεκάδες συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στον ναό της Μεταμορφώσεως στα Βριλήσσια για να αποχαιρετήσουν τον δημοσιογράφο Νάσο Αθανασίου
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο Νάσο Αθανασίου
Θεσσαλονίκη: Στην τελική ευθεία οι πρόβες για την «Μποέμ» στο Φεστιβάλ Επταπυργίου
Η όπερα του Πουτσίνι αποτελεί την κεντρική παραγωγή του αγαπημένου θεσμού - Τι αναφέρουν οι συντελεστές
Θεσσαλονίκη: Στην τελική ευθεία οι πρόβες για την «Μποέμ» στο Φεστιβάλ Επταπυργίου