Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πολίτες και αστυνομικοί σταμάτησαν ληστή – Χτύπησε γυναίκα

Σύλληψη 31χρονου στους Αμπελόκηπους

Ένας αλλοδαπός 31 χρόνων συνελήφθη χθες το μεσημέρι στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία εισέβαλε σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρισκόταν η κόρη της ιδιοκτήτριας του οχήματος και αποπειράθηκε με τη χρήση σωματικής βίας να αφαιρέσει την τσάντα της.

Περίοικοι οι οποίοι αντιλήφθηκαν το συμβάν, μαζί με προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ακινητοποίησαν τον 31χρονο, ο οποίος και συνελήφθη.

Ο δράστης κατά τη σύλληψή του δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ενώ από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαλλαγή του Φιλιππίδη και για τη 2η απόπειρα βιασμού ζητά ο εισαγγελέας
Την περασμένη εβδομάδα ο εισαγγελέας είχε ζητήσει την αθώωση Φιλιππίδη για την απόπειρα βιασμού σε βάρος της πρώτης καταγγέλλουσας
Απαλλαγή του Φιλιππίδη και για τη 2η απόπειρα βιασμού ζητά ο εισαγγελέας
Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση θα κριθεί από το σύνολο του έργου, όχι μόνο από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες για ανάκτηση των αχρεωστήτως καταβληθέντων επιδοτήσεων
Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση θα κριθεί από το σύνολο του έργου, όχι μόνο από τον ΟΠΕΚΕΠΕ