Σε συνολικά έξι αυτόφωρες συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ελέγχων και αστυνομικών δράσεων για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ένας 21χρονος για διευκόλυνση παράνομης διαμονής αλλοδαπού στη χώρα, μία 39χρονη για κατοχή ναρκωτικών δισκίων και μαχαιριού τύπου «πεταλούδα», καθώς και ένας 74χρονος που επιχείρησε να κλέψει πορτοφόλι σε λαϊκή αγορά. Παράλληλα, συνελήφθησαν τρεις οδηγοί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
Στο πλαίσιο καθημερινών ελέγχων και περιπολιών που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα.
Ειδικότερα, συνελήφθησαν:
- Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες χθες (24-10-2026) στους Αμπελόκηπους, 21χρονος αλλοδαπός, για διευκόλυνση διαμονής πολίτη τρίτης χώρας, καθώς έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε διαμέρισμα, βρέθηκαν στο εσωτερικό του εννέα αλλοδαποί, εκ των οποίων ένας στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή του στην ελληνική επικράτεια.
- από αστυνομικούς ομάδας Ζ΄, βραδινές ώρες χθες (24-10-2026) στον Δενδροπόταμο, 39χρονη ημεδαπή, η οποία κατελήφθη να κατέχει (24) ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή και (1) αναδιπλούμενο μαχαίρι τύπου «πεταλούδα».
- από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πρωινές ώρες χθες (24-10-2026) στην περιοχή Χαριλάου, 74χρονος αλλοδαπός, ο οποίος σε λαϊκή αγορά αποπειράθηκε να αφαιρέσει πορτοφόλι διερχόμενου πολίτη, πλην όμως έγινε αντιληπτός.
- Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες της 24-10-2026 στη Σίνδο, 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος.
- Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες χθες (24-10-2026) στη Σταυρούπολη, 25χρονος ημεδαπός, καθώς κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ του είχε αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης.
- Από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (25-10-2026) στο κέντρο της πόλης, 22χρονος αλλοδαπός, καθώς κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ του είχε αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
- Θεσσαλονίκη: Τραπέζι... με το κιάλι για 26 και 28 Οκτωβρίου - 100% πληρότητα στην εστίαση
- Θεσσαλονίκη: «Καμπανάκι» για ελλείψεις στα σχολεία του δήμου Νεάπολης – Συκεών με χιλιάδες χαμένες ώρες
- Θεσσαλονίκη: Σε τροχιά δημοπράτησης τρία σχολεία άνωθεν περιφερειακού στις αρχές του 2027 στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου
- Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Ποιες ώρες περιμένουμε σήμερα βροχές