Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νοσοκομείο Κιλκίς: Σκύλοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν προσωπικό!

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το Νοσοκομείο δεν διαθέτει ούτε ένα φύλακα – Η κατάσταση εκτός ελέγχου αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ

Στο Γ.Ν. Κιλκίς οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς αντιμετωπίζουν επικίνδυνες καταστάσεις από την έλλειψη φύλαξης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ: “Στο χώρο του Νοσοκομείου υπάρχουν αγέλες αφηνιασμένων αδέσποτων σκυλιών που εξαγριωμένα επιτίθενται στο προσωπικό. Καμία μέριμνα δεν λαμβάνεται για την φιλοξενία τους σε ειδικό χώρο και για την στείρωσή τους σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και τις φιλοζωικές οργανώσεις.

Τα σκυλιά εισέρχονται εντός του Νοσοκομείου στους διαδρόμους, τα σκαλιά, στους θαλάμους νοσηλείας.

Από το βιβλίο συμβάντων του Νοσοκομείου την Κυριακή 12/11/2017  και από αναφορές προκύπτουν περιστατικά με επιθέσεις σκύλων σε προσωπικό του Νοσοκομείου. Έχουμε περιστατικό που τα σκυλιά έριξαν κάτω  και δάγκωσαν στο πόδι ιατρό.

Η κατάσταση δεν ευαισθητοποιεί τη Διοικήτρια να πάρει μέτρα. Πότε θα πάρει μέτρα η κυρία Βλάχου; Όταν θρηνήσουμε θύματα;

Από την παντελή έλλειψη φύλαξης συμβαίνουν κατά καιρούς ξυλοδαρμοί, προπηλακισμοί ,καταστροφές ιατρικού εξοπλισμού, κατάληψη χώρων από περιθωριακά άτομα.

Το Νοσοκομείο δεν διαθέτει ούτε ένα φύλακα. Θυρωρός -τηλεφωνητής  υπάρχει μόνο τις εργάσιμες ημέρες  και μόνο κατά το πρωινό ωράριο.  Γι’ αυτό η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου”.

Δείτε   φωτογραφία 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην Καβάλα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα
Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 18 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 21ης και 7ης ΕΜΟΔΕ καθώς και 2 οχήματα
Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην Καβάλα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα
Σε νέο «ράλι» η τιμή της βενζίνης – Έσπασε ξανά το φράγμα των 2 ευρώ το λίτρο
Λόγω της ανόδου της διεθνούς τιμής του πετρελαίου, καθώς και τη σημαντική μείωση στην προσφορά διυλισμένων προϊόντων
Σε νέο «ράλι» η τιμή της βενζίνης – Έσπασε ξανά το φράγμα των 2 ευρώ το λίτρο