Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: 14 ηλεκτροκίνητα αμαξίδια δόθηκαν σε άτομα με κινητικά προβλήματα

Θεσσαλονίκη: 14 ηλεκτροκίνητα αμαξίδια δόθηκαν σε άτομα με κινητικά προβλήματα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Παραδώθηκαν σήμερα από τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου
Δεκατέσσερα ηλεκτροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια παρέδωσε, σήμερα, η διοίκηση του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με το σύνθημα "Όλοι έχουν μια θέση στην καρδιά μας - Κανείς μόνος - Κανείς αποκλεισμένος" ο δήμαρχος Πέτρος Σούλας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, παρέδωσε δωρεάν τα ηλεκτροκίνητα αμαξίδια σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Ευόσμου.

Τα αμαξίδια δόθηκαν έπειτα από αιτήσεις που κατέθεσαν οι ενδιαφερόμενοι και βάσει κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων. Μεταξύ των δικαιούχων ήταν και ο χάλκινος Παραρολυμπιονίκης του Ρίο και δημότης Κορδελιού - Ευόσμου, Δημήτρης Ζησίδης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν οδηγίες χρήσης και λειτουργίας των ηλεκτροκίνητων αναπηρικών αμαξιδίων, με τους δικαιούχους να εκφράζουν τις ευχαριστίες τους.

Στόχος της διοίκησης του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου είναι να συνεχιστεί η πρωτοβουλία, που γίνεται για πρώτη φορά πανελλαδικά και να μοιραστούν επιπλέον οχήματα σε άτομα με αναπηρία τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Βουλή: Ποιοι είναι οι εννέα υπόχρεοι που δεν υπέβαλαν πόθεν έσχες για το 2015

Θεσσαλονίκη: Φιλανθρωπικό δείπνο σήμερα με γεύση... «Γοργόνας»