Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Οι 2 ομάδες καρναβαλιστών που θα «ανοίξουν» το καρναβάλι της Ξάνθης!

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Παρέλαση καρναβαλιστών μέσα στο γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου λόγω καιρικών συνθηκών

Στο «Κονταξοπούλειο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο» στο Ωραιόκαστρο πραγματοποιήθηκε η βράβευση της καλύτερης ομάδας καρναβαλιστών, η οποία θα ταξιδέψει στην Ξάνθη. Οι ομάδες παρήλασαν μέσα στο γυμναστήριο καθώς ο καιρός και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στους δρόμους του Ωραιοκάστρου.

Κανείς πάντως δεν έχασε το κέφι του. « Παρά τον άσχημο καιρό, η συμμετοχή στις εκδηλώσεις μας είναι μεγάλη. Υπάρχει το απαραίτητο κέφι. Έχει στηθεί ένα μεγάλο πάρτυ με τους Vegas», σχολίασε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.

Ο δήμαρχος ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι βραβεύτηκαν δύο ομάδες καρναβαλιστών σήμερα, που θα ανοίξουν την μεγάλη αποκριάτικη φιέστα στην Ξάνθη. Πρόκειται για την ομάδα από το 1ο Δημοτικό σχολείο Παλαιοκάστρου και μία μικτή ομάδα μαθητών από τα γυμνάσια του Δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος