Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Οι 2 ομάδες καρναβαλιστών που θα «ανοίξουν» το καρναβάλι της Ξάνθης!

Θεσσαλονίκη: Οι 2 ομάδες καρναβαλιστών που θα «ανοίξουν» το καρναβάλι της Ξάνθης!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Παρέλαση καρναβαλιστών μέσα στο γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου λόγω καιρικών συνθηκών

Στο «Κονταξοπούλειο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο» στο Ωραιόκαστρο πραγματοποιήθηκε η βράβευση της καλύτερης ομάδας καρναβαλιστών, η οποία θα ταξιδέψει στην Ξάνθη. Οι ομάδες παρήλασαν μέσα στο γυμναστήριο καθώς ο καιρός και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στους δρόμους του Ωραιοκάστρου.

Κανείς πάντως δεν έχασε το κέφι του. « Παρά τον άσχημο καιρό, η συμμετοχή στις εκδηλώσεις μας είναι μεγάλη. Υπάρχει το απαραίτητο κέφι. Έχει στηθεί ένα μεγάλο πάρτυ με τους Vegas», σχολίασε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.

Ο δήμαρχος ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι βραβεύτηκαν δύο ομάδες καρναβαλιστών σήμερα, που θα ανοίξουν την μεγάλη αποκριάτικη φιέστα στην Ξάνθη. Πρόκειται για την ομάδα από το 1ο Δημοτικό σχολείο Παλαιοκάστρου και μία μικτή ομάδα μαθητών από τα γυμνάσια του Δήμου.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Το πρώτο κατάστημα “Yves Rocher” κατακτά τη Θεσσαλονίκη!

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για τους νεκρούς ορειβάτες στο Καϊμάκτσαλαν