Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Το Ε.Κ.Θ. στηρίζει τον αγώνα των έκτακτων αρχαιολόγων

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στην προσπάθεια τους για επαναδιαπραγμάτευση της ισχύουσας σύμβασης τους

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη στήριξή του στον αγώνα των εκτάκτων αρχαιολόγων της χώρας και την προσπάθεια τους για επαναδιαπραγμάτευση της ισχύουσας σύμβασης τους, εξέδωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το ΕΚΘ αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι οι εργαζόμενοι στην προσπάθεια τους για την υπογραφή νέας σύμβασης βρίσκουν απέναντι τους τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τεχνικών Εταιριών (ΣΑΤΕ) και τη μόνιμη άρνηση του να προσέλθει στις διαπραγματεύσεις.

Οι συλλογικές διαπραγματεύσεις για την υπογραφή νέας σύμβασης των έκτακτων αρχαιολόγων είναι αναφαίρετο δικαίωμα των εργαζομένων και προς αυτή την κατεύθυνση η ΣΑΤΕ θα πρέπει να αναθεωρήσει άμεσα τη στάση της και να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου με τους εργαζόμενους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις