Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ι.Χ παρέσυρε καρότσι με βρέφος 3 μηνών στη Θεσσαλονίκη

Νέο περιστατικό με παράσυρση βρέφους αυτή τη φορά στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Ακόμη ένα περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το βράδυ λίγο μετά τις 21:00 στην ανατολική Θεσσαλονίκη. 

Πιο συγκεκριμένα Ι.Χ αυτοκίνητο παρέσυρε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες καρότσι με βρέφος 3 μηνών στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και 25ης Μαρτίου στην περιοχή Χαριλάου.

Το μωράκι μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό σήμερα και τρίτο τις τελευταίες 2 μέρες μετά την παράσυρση 7χρονου κοριτσιού νωρίτερα σήμερα το βράδυ στην Περαία (δείτε ΕΔΩ) και την παράσυρση από αστυνομικό της ομάδας Ζ, το Σάββατο, 10χρονου κοριτσιού το οποίο κατέληξε (δείτε ΕΔΩ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία
Πιστεύουμε ότι χωρίς αυξημένη πίεση, η Ρωσία δεν θα λάβει πραγματικά πρακτικά μέτρα για να τερματίσει τον πόλεμο, δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία