Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Νέο «χτύπημα» της Αστυνομίας κατά λαθραίων τσιγάρων στο κέντρο

Ανθεί το παρεμπόριο λαθραίων τσιγάρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου ανθεί η παράνομη διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων με σκοπό την πάταξη της παραβατικότητας.

Στο πλαίσιο αυτών των συνεχιζόμενων στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται καθημερινά για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν χθες, Σάββατο 29-09-2018, στο κέντρο της πόλης, τρία άτομα, διότι κατείχαν και διέθεταν προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες συνολικά 398 πακέτα τσιγάρα και 16 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι δράστες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πετάει» για Ρίγα η Θεσσαλονίκη με νέες πτήσεις – Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια
Ξεκίνησαν από 4 Μαΐου τα δρομολόγια και θα διαρκέσουν έως τον Οκτώβριο - 10α γενέθλια για την απευθείας πτήση από/προς την πρωτεύουσα της Λετονίας
«Πετάει» για Ρίγα η Θεσσαλονίκη με νέες πτήσεις – Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια