Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επτά συλλήψεις χθες για διάφορα αδικήματα στη Θεσσαλονίκη

Τι προέκυψε από τους ελέγχους της αστυνομίας

Συνολικά 7 συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών και εκκρεμών καταδικαστικών αποφάσεων, πραγματοποιήθηκαν χθες από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά:

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες (03-10-2018) 70χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών, για πλαστογραφία με χρήση κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ακόμη, συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού - Ευόσμου 37χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.

Επίσης, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν χθες (04-10-2018) στο κέντρο της πόλης και σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης συνολικά πέντε (5) άτομα. Κατασχέθηκαν μικροδέματα κάνναβης και ηρωίνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ