Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ρεκόρ για το Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών «ΜΥΓΔΟΝΙΑ»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συμμετείχαν 1.000 αθλητές, από 5 έως 50 ετών, και περισσότεροι από 100 αθλητικοί σύλλογοι

Με ρεκόρ συμμετοχών -1.000 αθλητές, από 5 έως 50 ετών, και περισσότεροι από 100 αθλητικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα- ολοκληρώθηκαν με επιτυχία το 7ο Διεθνές και το 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών "ΜΥΓΔΟΝΙΑ", που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ (Sports Arena - Παλατάκι) στη Θεσσαλονίκη (Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018).

«Τα τελευταία χρόνια ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρισκόμαστε σταθερά κοντά στις διοργανώσεις τόσο του διεθνούς όσο και του πανελληνίου Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών «Μυγδονία», που φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ο κόσμος αγκάλιασε και φέτος τη διοργάνωση, αφού  2.500 θεατές έδωσαν το “παρών” για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 αθλητές. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα τέτοιες πρωτοβουλίες, που προάγουν τον αθλητισμό», δήλωσε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Βασίλης Ανατολίτης.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί
Σκληρή κριτική από το γραμματέα της Νέας Αριστεράς στον πρώην πρωθυπουργό για το νέο του πολιτικό εγχείρημα
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί