Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Η Φιλαρμονική Παπαφείου έφερε τα Χριστούγεννα στον Μασούτη!

Είπε τα κάλαντα σε εργαζομένους του Μασούτη στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης

Πιο νωρίς έφεραν τα Χριστούγεννα τα μέλη της Φιλαρμονικής Παπαφείου στα κεντρικά γραφεία του Μασούτη στη Θεσσαλονίκη.

Τα παιδιά της Φιλαρμονικής έψαλλαν τα κάλαντα στους εργαζόμενους, είπαν παραδοσιακά τραγούδια των γιορτών που πλησιάζουν, και με τις φωνές και τη μουσική τους δημιούργησαν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στα γραφεία της γνωστής επιχείρησης που κατέχει κεντρική θέση στον χώρο του λιανικού εμπορίου.

masoutis1.jpg

Ήχοι από τρομπέτες, φλογέρες, τύμπανα και σαξόφωνα ενώθηκαν, και χάρισαν στους εργαζόμενους του Μασούτη ένα ξεχωριστό μουσικό δρώμενο. Οι υπάλληλοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τα παιδιά και τα επιβράβευσαν με χειροκρότημα, αλλά και προσφέροντας τον οβολό τους. 

masoutis3.jpg

Σημειώστε πως η Φιλαρμονική του Παπάφειου παρέχει συστηματική διδασκαλία και μεθοδική πρακτική ενασχόληση με τη μουσική για τους χιλιάδες τροφίμους του.

masoutis5.jpg
masoutis4.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενιδιάτης υπέρ Γλυκερίας για το Ισραήλ: «Κι εγώ θα πήγαινα χωρίς δισταγμό»
Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως η συνάδελφός του «δεν πήγε εκεί ως άλλη Σοφία Βέμπο για να εμψυχώσει τους Εβραίους στρατιώτες»
Μενιδιάτης υπέρ Γλυκερίας για το Ισραήλ: «Κι εγώ θα πήγαινα χωρίς δισταγμό»
Τραμπ: Σταμάτησα τόσους πολέμους και δεν θα πάρω ούτε ένα Νόμπέλ Ειρήνης
Σε ανάρτησή του, ο Αμερικανός πρόεδρος μιλά για τις επιτυχίες του στην εξωτερική πολιτική, αλλά εκφράζει και την πικρία του
Τραμπ: Σταμάτησα τόσους πολέμους και δεν θα πάρω ούτε ένα Νόμπέλ Ειρήνης