Χωρίς νερό είναι αυτή την ώρα τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω έκτακτων προβλημάτων τα οποία έχουν προκύψει στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Αναλυτικά αυτή την ώρα:
Διακοπή υπάρχει στην Καλαμαριά, λόγω προβλήματος στην οδό Οδ. Ανδρούτσου 3, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:30.
Χωρίς νερό είναι και περιοχή στο Ωραιόκαστρο, λόγω προβλήματος στις οδούς Κομνηνών, Μπουμουλίνας και 25ης Μαρτίου, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 15:00.
Διακοπή υπάρχει και στις Συκιές. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην οδό Επταπυργίου 60 και επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 15:00.