Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Κλείνει δρόμος στο κέντρο λόγω Μετρό – Για 3 μήνες

Θεσσαλονίκη: Κλείνει δρόμος στο κέντρο λόγω Μετρό – Για 3 μήνες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ενώ από μία λωρίδα θα γίνεται η κυκλοφορία στην οδό Βενιζέλου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από την ερχόμενη Δευτέρα (6/5) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω των έργων του Μετρό στο Σταθμό Βενιζέλου. Ειδικότερα, θα κλείσει η οδός Σολωμού, ενώ η κυκλοφορία σε κομμάτι της Βενιζέλου θα γίνεται από μία λωρίδα.

Όπως αναφέρει η Αττικό Μετρό «Για την εκτέλεση εργασιών κατασκευής του σταθμού «Βενιζέλου» είναι αναγκαίος ο περιορισμός των λωρίδων κυκλοφορίας της ομώνυμης οδού.

Συγκεκριμένα, από την ερχόμενη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019, θα εφαρμοσθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

• Θα περιοριστεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε μία λωρίδα, σε τμήμα της οδού Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Παπαδοπούλου μέχρι την οδό Εγνατία (χωρίς να επηρεάζεται η διάβαση πεζών που βρίσκεται επί της οδού Βενιζέλου στη συμβολή της με την οδό Εγνατία).

• Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Σολωμού, στο τμήμα της ανάμεσα στην οδό Βενιζέλου και του πρώτου δυτικού πεζοδρόμου αυτής. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ελεύθερο τμήμα της οδού Σολωμού θα διεξάγεται μέσω της οδού Ι. Δραγούμη και μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών. 

Η κυκλοφοριακή ρύθμιση αναμένεται να διαρκέσει χρονικό διάστημα τριών μηνών.

Η Αττικό Μετρό ΑΕ ζητά την κατανόηση των πολιτών για ένα έργο που ταλαιπώρησε στο παρελθόν την πόλη και που σήμερα προχωρεί και υλοποιείται με γρήγορους ρυθμούς». 

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ισχύ τα μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους

Παραιτήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου