Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη - Φλώρινα: Ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ για την τραγωδία με τρένο - 2 νεκροί

Θεσσαλονίκη - Φλώρινα: Ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ για την τραγωδία με τρένο - 2 νεκροί
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Δύο νεκροί από τη σύγκρουση αμαξοστοιχίας με όχημα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία για την τραγωδία που έλαβε χώρα λίγο νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στην Ημαθία στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Φλώρινα που εκτελούσε αμαξοστοιχία και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των δύο επιβατών του ΙΧ.

Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 54χρονος κάτοικος Στενημάχου με συνεπιβάτη την ηλικιωμένη 74χρονη πεθερά του καθώς επιχείρησε να περάσει αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση, στην περιοχή Τριλόφου Ημαθίας, παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε περισσότερο από 300 μέτρα και από τα συντρίμια του ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αυτοκινήτου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το δυστύχημα:

Σήμερα (4 Μαΐου 2019) και ώρα 13.30 περίπου, στο ύψος του Αγίου Γεωργίου Ημαθίας, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Φλώρινα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 54χρονου οδηγού και της 71χρονης ημεδαπής που επέβαινε στο όχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: «Μεταγραφή» Μπαρμπουνάκη στον Σπύρο Βούγια με ούζο στη Μούργα
barbounakis

Σοκάρουν οι εικόνες από παράσυρση γυναίκας στη Θεσσαλονίκη
τροχαιο-γυναικα