Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Μυρίζει… καλοκαίρακι με άνοδο θερμοκρασίας σήμερα!

Η πρόγνωση για το Σάββατο 18/5

Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο 18 Μαΐου 2019. Εξαίρεση αποτελούν η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη όπου οι νεφώσεις θα είναι περισσότερες και ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, σύμφωνα με το meteo. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στη Θεσσαλονίκη, περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 8 έως 27, στην Ήπειρο από 8 έως 26 βαθμούς, στην κεντρική Ελλάδα από 8 έως 28, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 9 έως 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 23 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ σε νότιους με ίδιες εντάσεις. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγωτό: Μικρότερο και ακριβότερο έως και 40% - Έως τα 4 ευρώ η μια μπάλα (πίνακες)
Πιο ακριβά θα πληρώσουν φέτος την καλοκαιρινή απόλαυση οι καταναλωτές ενώ το φαινόμενο του shrinkflation επεκτείνεται και στα παγωτά
Παγωτό: Μικρότερο και ακριβότερο έως και 40% - Έως τα 4 ευρώ η μια μπάλα (πίνακες)
Έκπτωση από Hellenic Train στo Αθήνα - Θεσσαλονίκη: Πόσο και για ποιες ημερομηνίες

Έκπτωση της τάξης του 10% στα εισιτήρια της γραμμής Αθήνα - Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε η Hellenic Train από αύριο μέχρι τις 30...

Έκπτωση από Hellenic Train στo Αθήνα - Θεσσαλονίκη: Πόσο και για ποιες ημερομηνίες