Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Σαν καινούργιο έγινε πάρκο στο κέντρο (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Σαν καινούργιο έγινε πάρκο στο κέντρο (ΦΩΤΟ)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Άλλαξε η εικόνα στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου

Συνεχίζονται οι αισθητικές επεμβάσεις από το Δήμο Θεσσαλονίκης σε διάφορα σημεία της πόλης που είχαν μείνει χωρίς την αναγκαία προσοχή και φροντίδα, με αποτέλεσμα συχνά πυκνά να παρατηρούνται βανδαλισμοί και καταστροφές.

Αυτή τη φορά σειρά πήρε το πάρκο του Αγίου Δημητρίου, που μετά από τις εργασίες των αρμόδιων συνεργείων τις τελευταίες ημέρες απέκτησε νέα εικόνα, με καθαρά και φρεσκοβαμμένα παγκάκια και τοιχία.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στη σελίδα της ομάδας Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στο Facebook, προκαλώντας θετική εντύπωση σε όσους τις βλέπουν, όπως συμβαίνει και με τους κατοίκους της περιοχής αλλά και όσους απασχολούνται σε αυτήν και συγκρίνουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα το πάρκο, σε σχέση με μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα. 

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Οι γεύσεις της Χαλκιδικής ταξίδεψαν στην Ολλανδία

20 Οκτωβρίου-Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης: Σήμερα υπάρχει λύση (ΦΩΤΟ)