Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μπαράζ έκτακτων διακοπών ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό 5 περιοχές

Μέχρι πότε αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Αρκετά είναι τα έκτακτα προβλήματα που έχουν προκύψει από το πρωί στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Μάλιστα, αυτή την ώρα έχουν μείνει εκτάκτων χωρίς νερό συνολικά 5 περιοχές της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά:

Διακοπή υπάρχει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλήματος επί των οδών Καρόλου Ντηλ και Βασιλέως Ηρακλείου, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:30.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στις Συκιές, λόγω προβλήματος επί της οδού Αντωνίου Οικονόμου 13, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:30.

Διακοπή υπάρχει στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, λόγω προβλήματος επί της οδού Μπόρου 1, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Άνω Πόλη, λόγω προβλήματος επί της οδού Καπετάν Ελένης, 11, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Διακοπή υπάρχει και στην Καλαμαριά, λόγω προβλήματος στην οδό Αργυρουπόλεως 12, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιδιοκτήτης ταβέρνας στη Ζάκυνθο έσωσε πελάτισσα με λαβή Χάιμλιχ – Δείτε το βίντεο
«Τα πρώτα πέντε με δέκα δευτερόλεπτα η κυρία ήταν πάρα πολύ πανικοβλημένη και δεν μπορούσε να μιλήσει»
Ιδιοκτήτης ταβέρνας στη Ζάκυνθο έσωσε πελάτισσα με λαβή Χάιμλιχ – Δείτε το βίντεο