Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Νέα γευστική εμπειρία με το νέο μενού στο Apallou

Δοκιμάστε αγαπημένα πιάτα και New entries – Ετοιμασίες για τo μεγάλα party της Παραμονής

Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του το 2005 το Apallou αποτέλεσε το απόλυτο meeting point της πόλης είτε το επιλέγει κανείς για καφέ είτε για κρασί είτε για τα αγαπημένα cocktails του. Έχοντας διατηρήσει τόσα χρόνια τη φιλοσοφία του ζεστού και φιλόξενου χώρου, με μία αίσθηση υψηλής αισθητικής και προσιτής πολυτέλειας μετά την ολική ανακαίνιση του, απογειώνει πλέον τη γευστική εμπειρία μέσα από το νέο μενού που παρουσίασε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα!

Γεύσεις αγαπημένες και new entries θα ντύσουν γευστικά τις ημέρες των γιορτών στο pink Christmas περιβάλλον με την άψογη εξυπηρέτηση που προσφέρει καθημερινά το Apallou.

H διαφορετική προσέγγιση στο φαγητό ανοίγει την πόρτα σε μία νέα εποχή και με τα Χριστούγεννα να είναι προ των πυλών, δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη ευκαιρία για να απολαύσει κανείς νέες γεύσεις για brunch, lunch και dinner.

Πάμε όμως να τα δούμε με τη σειρά:

Θα ήταν αδύνατο από το μενού να λείπει το best seller του Apallou, τα νιόκι με κοτόπουλο, ένα πιάτο που αποπνέει φρεσκάδα και σπιτική ζεστασιά.

mal09971.jpg

Tο Open Chicken Burger μπορεί να ικανοποίησει συγχρόνως αυτόν που ζητά ένα καλό χορταστικό burger, αλλά και αυτόν που ψάχνει κάτι πιο gurmet και light.

Στοίχημα που δε χάνεται είναι η μοσχαρίσια ταλιάτα αλλά και η πικάνια με ζουμερό φιλέτο από τις ΗΠΑ. Η ποιότητα της πρώτης ύλης αποτυπώνεται στο πιάτο και η εικόνα νομίζεις πως πραγματικά σου μιλάει.

mal09876.jpg

Το νέο μενού όμως προσφέρει και vegeterian και vegan επιλογές, όπως το φιλέτο τόνου και το mediterranean bowl με παντζάρι, μπρόκολο, πατάτα baby, άγριο ρύζι και καρότο. Πιάτα που η γεύση τους προκαλεί ακόμη και τους πιο φανατικούς του κρέατος.

Βασικό σημείο της ταυτότητα του Apallou Νew Era παραμένει όμως και η cocktail list του, με κλασσικές και αγαπημένες επιλογές, αλλά και κάποιες παραλλαγές, τα twist του Apallou.

mal00293.jpg

 

apallou_18.jpg

Όσο για την Παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το ραντεβού δεν μπορεί να είναι πουθενά αλλού εκτός από το Apallou.

Tο μεγαλύτερο πάρτι στην πόλη για ακόμη μία χρονιά δίνεται στο κεντρικότερο σημείο της από το Apallou μαζί με το Noοon.

Από το μεσημέρι η Θεσσαλονίκη γίνεται μια παρέα στην Καρόλου Ντηλ στο μεγαλύτερο open air party για τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Το ραντεβού δόθηκε. Εσύ θα λείπεις;

  • Info:

Apallou, Καρόλου Ντηλ 10 & Μητροπόλεως 51

Facebook: Apallou

Instagram: apallou

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κρέας παρασκευασμένο σε εργαστήριο - Πώς παράγεται και τη διατροφική αξία έχει
Το κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο είναι πραγματικό κρέας που καλλιεργείται απευθείας από ζωικά κύτταρα
Κρέας παρασκευασμένο σε εργαστήριο - Πώς παράγεται και τη διατροφική αξία έχει
Καλαφάτης: Φιλοδοξούμε και αισιοδοξούμε για όλη τη γειτονιά των Βαλκανίων
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε το θέμα της επόμενης διοργάνωσης: «Βιώσιμος τουρισμός, προκλήσεις και ευκαιρίες στα Βαλκάνια»
Καλαφάτης: Φιλοδοξούμε και αισιοδοξούμε για όλη τη γειτονιά των Βαλκανίων