Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ξύλο σε λεωφορείο ΟΑΣΘ – Χτύπησαν νεαρό επιβάτη

Νεαρός γρονθοκόπησε 30χρονο άνδρα και τον τραυμάτισε

Περιστατικό ξυλοδαρμού νεαρού άνδρα σημειώθηκε σήμερα Καθαρά Δευτέρα (2/3) σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το Think Simple το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής 51 Σίνδος στη στάση φαρμακείο, στο λεωφορείο 397 περίπου στις 11:00.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, νεαρός αλλοδαπός 23 ετών κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες γρονθοκόπησε έναν 30χρονο άνδρα Ελληνικής καταγωγής με αποτέλεσμα να του σκίσει το φρύδι και να πρηστεί το μάτι του.

Ο 23χρονος τράπηκε σε φυγή όμως μια παρέα νεαρών εκτός λεωφορείου που αντιλήφθηκε το περιστατικό έτρεξαν και τον ακινητοποίησαν.

Ο οδηγός του λεωφορείου ενημέρωσε άμεσα την ασφάλεια του ΟΑΣΘ και την αστυνομία με αποτέλεσμα να τον οδηγήσουν στο τμήμα ασφάλειας Εχεδώρου στην Σίνδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραμπ: Σταμάτησα τόσους πολέμους και δεν θα πάρω ούτε ένα Νόμπέλ Ειρήνης
Σε ανάρτησή του, ο Αμερικανός πρόεδρος μιλά για τις επιτυχίες του στην εξωτερική πολιτική, αλλά εκφράζει και την πικρία του
Τραμπ: Σταμάτησα τόσους πολέμους και δεν θα πάρω ούτε ένα Νόμπέλ Ειρήνης
Eurobasket Γυναικών: Έσβησε το όνειρο της Εθνικής - Ήττα 72-83 με την Τουρκία
Η Εθνική ομάδα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τουρκίας και γνώρισε τον αποκλεισμό από την φάση των ομίλων του Eurobasket Γυναικών
Eurobasket Γυναικών: Έσβησε το όνειρο της Εθνικής - Ήττα 72-83 με την Τουρκία