Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Ξύλο σε λεωφορείο ΟΑΣΘ – Χτύπησαν νεαρό επιβάτη

Θεσσαλονίκη: Ξύλο σε λεωφορείο ΟΑΣΘ – Χτύπησαν νεαρό επιβάτη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Νεαρός γρονθοκόπησε 30χρονο άνδρα και τον τραυμάτισε

Περιστατικό ξυλοδαρμού νεαρού άνδρα σημειώθηκε σήμερα Καθαρά Δευτέρα (2/3) σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το Think Simple το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής 51 Σίνδος στη στάση φαρμακείο, στο λεωφορείο 397 περίπου στις 11:00.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, νεαρός αλλοδαπός 23 ετών κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες γρονθοκόπησε έναν 30χρονο άνδρα Ελληνικής καταγωγής με αποτέλεσμα να του σκίσει το φρύδι και να πρηστεί το μάτι του.

Ο 23χρονος τράπηκε σε φυγή όμως μια παρέα νεαρών εκτός λεωφορείου που αντιλήφθηκε το περιστατικό έτρεξαν και τον ακινητοποίησαν.

Ο οδηγός του λεωφορείου ενημέρωσε άμεσα την ασφάλεια του ΟΑΣΘ και την αστυνομία με αποτέλεσμα να τον οδηγήσουν στο τμήμα ασφάλειας Εχεδώρου στην Σίνδο.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΚΤΑΚΤΟ – Κορωνοϊός: Αναβάλλεται το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Κορωνοϊός: Τι θα γίνει με τα σχολεία - Ποια θα είναι κλειστά στη Θεσσαλονίκη