Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ζέρβας για πασαλάκια: Θέλουν η Θεσσαλονίκη να μείνει στο παρελθόν

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η απάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκη για την Ερμού

Της Μαρίας Κουζούφη

Για το θέμα με την πρόσφατη αφαίρεση των πασαλακιων από την οδό Ερμού, ερωτήθηκε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

"Είναι άνθρωποι που με κατηγορούν ότι γυρνάω στο παρελθόν. Νομίζω ότι όλοι αυτοί ανήκουν στο παρελθόν και θέλουν η πόλη να μείνει στο παρελθόν", τόνισε ο δήμαρχος ένα σημείωσε ότι κάθε περίπτωση κρίνεται διαφορετικά και όπου ο Δήμος προχώρησε σε αφαίρεση το έκανε έπειτα από συζήτηση και διαβούλευση και με τις κοινότητες και με την τροχαία και με τον ΌΑΣΘ.

Ειδικά για την Ερμού είπε ότι ο Δήμος αφαίρεσε τα πασαλακια από ένα ιδιαίτερα επιβαρυμένο σημείο της εμπορικής αγοράς στο κέντρο μετά από πολλά αιτήματα που υπήρχαν από ανθρώπους της δουλειάς, του επιχειρειν "προκειμένου να διευκολύνουμε το επιχειρειν και την εμπορική κίνηση". Είπε μάλιστα ότι αυτό έγινε "σε σύμφωνη γνώμη και με αυτούς και με τον ΌΑΣΘ και με τις κοινότητες. Όλα τα άλλα είναι λόγια για να τα λέμε. Ας είμαστε όλοι συνεπείς σε αυτά που λέμε", είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε τις δηλώσεις του δημάρχου στο βίντεο του TyposThes. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις