Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 15χρονης Κωνσταντίνας στη Θεσσαλονίκη

Βρέθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή του λιμανιού

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 15χρονης στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού χθες, 15.08.2020, βραδινές ώρες, βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, 15 ετών.

Η ανήλικη είχε εξαφανιστεί στις 14.06.2020 από την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Η Κωνσταντίνα βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη βρέθηκε στην περιοχή του λιμανιού.

Όπως συμπληρώνει το Χαμόγελο: «Το Χαμόγελο του Παιδιού με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται».

15hroni.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ