Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μεταστέγαση του 10ου Γυμνασίου και του 3ου Λυκείου στην Καλαμαριά

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σε μεταστέγαση των σχολείων προχωρά τελικά ο Δήμος Καλαμαριάς

Συνεπείς στην αρχική τους εισήγηση, αναφορικά με το θέμα της μεταστέγασης του 10ου Γυμνασίου και του 3ου Λυκείου, η οποία προήλθε μετά από ενδελεχή σκέψη και εξέταση όλων των σχετικών με το θέμα παραμέτρων και μετά από εκτενείς και πολύωρες διαβουλεύσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ο Δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης και η διοίκηση του Δήμου Καλαμαριάς προχώρησαν στην τελική λύση.

Σήμερα 26 Αυγούστου, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς υπέγραψε την απόφαση για την μετεγκατάσταση των δύο σχολείων από το σχολικό έτος 2020-2021 και μέχρι την ανέγερση Λυκείου στην περιοχή του Αη Γιάννη. Για τη διευκόλυνση των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου της περιοχής του Φοίνικα, που θα κληθούν να διανύσουν επιπλέον 450 μέτρα, έχει υπάρξει συνεννόηση με τον Ο.Α.Σ.Θ. για τη δωρεάν μετακίνησή τους με λεωφορείο.

Δεν είναι τυχαίο ότι την ίδια στιγμή ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης βρίσκεται στο υπουργείο Παιδείας, με σκοπό την προώθηση της άμεσης κατασκευής του Λυκείου , το οποίο θα λύσει το πρόβλημα της σχολικής στέγης και θα επαναφέρει την περιοχή στην κανονικότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχέδιο για 10ήμερη εκεχειρία στο Ιράν – Σενάριο γενικευμένου πολέμου εξετάζει ο Τραμπ
Δέκατη συνεχόμενη νύχτα αμερικανικών αεροπορικών επιδρομών στο Ιράν – Η Τεχεράνη απαντά με επιθέσεις σε Κουβέιτ, Μπαχρέιν και Ιορδανία
Σχέδιο για 10ήμερη εκεχειρία στο Ιράν – Σενάριο γενικευμένου πολέμου εξετάζει ο Τραμπ
Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο με τραυματία στον Περιφερειακό – Απεγκλωβίστηκε οδηγός
Επιχείρηση από την Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του – Σε ποιο σημείο έγινε το τροχαίο ατύχημα
Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο με τραυματία στον Περιφερειακό – Απεγκλωβίστηκε οδηγός
Θεσσαλονίκη: Στη σωστή κατεύθυνση η απαγόρευση πατινιών στους κάτω των 17 ετών
Πώς σχολιάζουν φορείς της πόλης μας και απλοί πολίτες το νέο νομοσχέδιο εισάγεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλή προς ψήφιση
Θεσσαλονίκη: Στη σωστή κατεύθυνση η απαγόρευση πατινιών στους κάτω των 17 ετών