Χωρίς νερό έχουν μείνει αυτή την ώρα 3 περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω έκτακτων προβλημάτων τα οποία έχουν προκύψει στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Αναλυτικά:
Διακοπή υπάρχει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλήματος επί της οδού Αγίας Σοφίας 95, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στον Εύοσμο, λόγω προβλήματος επί της οδού Πλάτωνος 3, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.
Διακοπή υπάρχει και στην Πολίχνη. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην οδό Οδ. Ελύτη 38 και επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 10:30.