Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μόνο με ραντεβού από σήμερα οι συναλλαγές με την ΕΥΑΘ

Στο πλαίσιο των νέων μέτρων που ισχύουν με το lockdown

Μόνο με ραντεβού θα γίνονται από σήμερα οι συναλλαγές με την ΕΥΑΘ, στο πλαίσιο των νέων μέτρων που ισχύουν με το lockdown στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει:

Μόνο με ραντεβού από σήμερα οι συναλλαγές στην Αγγελάκη

•Στο τηλεφωνικό κέντρο 2310 966600 θα «κλείνουν» την ώρα και μέρα της συναλλαγής τους οι καταναλωτές

• Συστήνεται η επιλογή των ηλεκτρονικών υπηρεσιών στο www.eyath.gr όπου δεν απαιτείται φυσική παρουσία

Μετά την ανακοίνωση των νέων υγειονομικών μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας, η διεκπεραίωση των συναλλαγών της ΕΥΑΘ στην Αγγελάκη θα γίνεται από σήμερα μόνο με ραντεβού στο τηλεφωνικό κέντρο 2310 966600.

Συστήνεται στους καταναλωτές να επιλέγουν σταθερά τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες στον ιστότοπο www.eyath.gr. Όσοι ενδιαφέρονται μεταξύ άλλων για διακανονισμούς, μεταβιβάσεις, επικαιροποίηση στοιχείων, ηλεκτρονική έκδοση λογαριασμού, μπορούν να κάνουν χρήση των ηλεκτρονικών συναλλαγών της εταιρείας (ο πλήρης κατάλογος των υπηρεσιών που διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά, στο https://www.eyath.gr/applications/).

Για την προστασία συναλλακτικού κοινού και εργαζομένων, η τήρηση των μέτρων υγειονομικής ασφάλειας (αποστάσεις, θερμομέτρηση κ.λπ.) κατά την είσοδο στο κατάστημα θα συνεχίσει να είναι αυστηρή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απλησίαστα τα φρέσκα ψάρια: Γαύρος στα 8€, σαρδέλα στα 11,5€
Η μειωμένη παραγωγή λόγω της κλιματικής κρίσης και το υψηλότερο κόστος παραγωγής στην ιχθυοκαλλιέργεια οδηγούν σε ανατιμήσεις που φτάνουν και το 30%
Απλησίαστα τα φρέσκα ψάρια: Γαύρος στα 8€, σαρδέλα στα 11,5€
Φάμελλος: Ξανά κατάθεση της ερώτησης προς τον Πρωθυπουργό για την «Ομάδα Αλήθειας»
«Τα ερωτήματα για το αν υπάρχει "τριγωνική σχέση" μεταξύ ιδιωτικών εταιρειών-κυβερνώντος κόμματος-κρατικών φορέων/δημόσιων οργανισμών παραμένουν»
Φάμελλος: Ξανά κατάθεση της ερώτησης προς τον Πρωθυπουργό για την «Ομάδα Αλήθειας»