Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χωρίς ρεύμα για πάνω από 6 ώρες αύριο Τρίτη περιοχή στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Χωρίς ρεύμα για πάνω από 6 ώρες αύριο Τρίτη περιοχή στην ανατολική Θεσσαλονίκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Πολύωρη διακοπή ρεύματος στο Τριάδι

Πολύωρη προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης για αύριο Τρίτη 8 Δεκεμβρίου έχει ανακοινώσει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι καταναλωτές από τις 08:00 έως τις 14:30 στο Τρίαδι του Δήμου Θέρμης εκατέρωθεν της οδού Κωνσταντινουπόλεως.

Σημειώνεται πως σήμερα η κακοκαιρία προκάλεσε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή των Κεραιών του Χορτιάτη. Χωρίς ρεύμα έμεινε «τμήμα του χωριού και το δίκτυο που τροφοδοτεί τη συστάδα κεραιών», όπως ανέφερε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο Βοηθός Διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης, Αθανάσιος Μωραΐτης. Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ επιχείρησε στο σημείο και αποκατέστησε τη βλάβη. 

Διακοπή ρεύματος υπήρξε και σε τμήμα του Μεσημερίου. Αρκετές ήταν από το πρωί οι βλάβες «μικρής έκτασης και σε μεμονωμένους καταναλωτές λόγω της κακοκαιρίας και κυρίως από πτώσεις δέντρων και κλαδιών,  για τις οποίες χρειάστηκε να ενεργήσουν συνεργεία τεχνικών» όπως τόνισε ο κ. Μωραΐτης.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Νοτοπούλου: Διαφημιστής εταιρειών ο Υφυπουργός - Απάντηση Καράογλου

«Βουνό» η κλήρωση της Εθνικής για το Μουντιάλ του 2022