Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Πέθανε εκπαιδευτικός που δίδασκε σε λύκειο στη δυτική Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο αποχαιρετισμός από την Γ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης στον ιδιαίτερα αγαπητό Παναγιώτη Σταματίου

Έφυγε από τη ζωή εκπαιδευτικός που δίδασκε σε λύκειο της δυτικής Θεσσαλονίκης, χτυπημένος από τον κορωνοϊό. Η Γ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης αποχαιρετά τον εκπαιδευτικό Παναγιώτη Σταματίου, αναφέροντας πως υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στη σχολική κοινότητα.

Όπως αναφέρει: «Από σήμερα  η εκπαιδευτική  μας κοινότητα είναι φτωχότερη. Έφυγε από κοντά μας άδικα και πρόωρα, ο αγαπητός μας συνάδελφος Παναγιώτης Σταματίου, εξαιτίας του φονικού ιού, αλλά και όλων αυτών που τον άφησαν να δρα ανεξέλεγκτα.

Ο Παναγιώτης αποτελούσε κόσμημα και πρότυπο εκπαιδευτικού σε όλες τις σχολικές μονάδες που εργάστηκε. Ακούραστος, έδινε πάντα τον καλύτερο εαυτό του για την μόρφωση των μαθητών και την ποιοτικότερη λειτουργία του σχολείου.

Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, πάντα με το χαμόγελο, ταπεινός και ήρεμος, απορροφούσε τις εστίες σύγκρουσης και ένωνε με την αγάπη του μαθητές και συναδέλφους.

Θα λείψει σε όλους μας ,το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο.

Η σχολική κοινότητα που μέχρι πρόσφατα υπηρετούσε, το 2ο Γ.Ε.Λ. Συκεών, η ΕΛΜΕ μας, που πάντα αποτελούσε σεβαστό μέλος μας, εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια  στην οικογένεια του αγαπητού μας συναδέλφου.

Καλό ταξίδι , αγαπητέ μας συνάδελφε, θα είσαι για πάντα μια όμορφη και γλυκιά ανάμνηση στο μυαλό και στην καρδιά των συναδέλφων και των μαθητών σου!

Το Δ.Σ. της Γ΄ ΕΛΜΕ-Θ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
Πολύ σοβαρά χτυπήθηκε το ένα από τα πλοία και το έχει εγκαταλείψει το πλήρωμα – Οι πρώτες πληροφορίες
Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έθεσε σήμερα συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ