Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκτακτες εργασίες στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ορίων Ν. Καβάλας

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του τεχνικού στο 89ο χλμ. στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ορίων Νομού Καβάλας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του τεχνικού στο 89ο χιλιόμετρο στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης –Ορίων Ν. Καβάλας (Δερβένι – Βασιλούδι – Γερακαρού- Απολλωνία- Ασπροβάλτα – Όρια Ν. Καβάλας), θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από το Σάββατο 9 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του τεχνικού στο 89ο χιλιόμετρο επί της 2ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ορίων Νομού Καβάλας  (ρεύμα προς Θεσσαλονίκη) λόγω υποχώρησης τσιμεντένιου τμήματος μετά από έντονη βροχόπτωση στις 04/01/2021.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται κατά περίπτωση, όπως ορίζει η Απόφαση έγκρισης των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εκτέλεση των εργασιών (υπ’ αριθμ. 6201 / 11-12-2020 (αρ. πρωτ. 2599/2/1632-ροστ/11-12-2020 - ΑΔΑ: ΨΞ8Β46ΜΤΛΒ-32Φ) Απόφαση Τροχαίας Θεσσαλονίκης).

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από το Σάββατο 9 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Το 87,4% των πωλήσεων ακινήτων στη Θεσσαλονίκη αφορά κατοικίες, ενώ το 87% είναι άνω των 20 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία της RE/MAX Ελλάς
Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς