Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

«Νέκρωσε» η Θεσσαλονίκη από τις 18.00 – Η πιο αυστηρή απαγόρευση (ΦΩΤΟ)

«Νέκρωσε» η Θεσσαλονίκη από τις 18.00 – Η πιο αυστηρή απαγόρευση (ΦΩΤΟ)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

«Νεκρή» πόλη θυμίζει η Θεσσαλονίκη από τις 18:00 και μετά, σήμερα Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, πρώτη μέρα εφαρμογής της απαγόρευσης κυκλοφορίας από αυτή την ώρα.

Όπως ανακοινώθηκαν χθες κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης στο Υπουργείο Υγείας, η πόλη της Θεσσαλονίκης πέρασε και αυτή στο κόκκινο και στο πλαίσιο προστασίας των πολιτών από το νέο κορωνοϊό, οι πολίτες απαγορεύεται να κυκλοφορούν μετά τις 18.00 το απόγευμα.

Η όποια κίνηση υπήρχε νωρίτερα και με την ευκαιρία του καλού καιρού στη Νέα Παραλία, αλλά και οι ουρές έξω από σούπερ μάρκετ, εξαφανίστηκαν, με τα καταστήματα να κλείνουν στις 17:00 και τον κόσμο να δείχνει πως εφαρμόζει το μέτρο της απαγόρευσης, με τους δρόμους να αδειάζουν.

Δείτε φωτογραφίες του INTIME από την πόλη της Θεσσαλονίκης μετά την εφαρμογή της απαγόρευσης κυκλοφορίας:

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης: Μόνο ζήτημα με την Τουρκία αυτό των θαλασσίων ζωνών

Παραιτήθηκε από το Εθνικό Θέατρο ο Δημήτρης Λιγνάδης