Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Misssing Alert: Εξαφανίστηκε 51χρονη στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Αγνοείται από τις 13 Απριλίου

Στις 13 Απριλίου 2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης η Πεχλιβανίδου Μαργαρίτα 51 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Πεχλιβανίδου Μαργαρίτας σήμερα στις 18 Απριλίου 2021  και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος συγγενικού της προσώπου καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Πεχλιβανίδου Μαργαρίτα έχει ύψος 1,65 μ., έχει 90 κιλά βάρος, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κόκκινα αθλητικά παπούτσια, μαύρο παντελόνι, γκρι σκούρα ζακέτα. Έφερε μαύρη τσάντα ώμου. Έχει τατουάζ στο λαιμό με σχήμα ένα αστέρι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

exafanisi.jpg

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Άσκηση ετοιμότητας στο Παπαγεωργίου για σεισμό 5,7 ρίχτερ (ΦΩΤΟ)
Η άσκηση διήρκεσε δύο ώρες και ελέγχθηκε η υπηρεσιακή ετοιμότητα του προσωπικού σε έκτακτο γεγονός αλλά και η συνεργασία με άλλους φορείς
Θεσσαλονίκη: Άσκηση ετοιμότητας στο Παπαγεωργίου για σεισμό 5,7 ρίχτερ (ΦΩΤΟ)
Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Χάρρυ Κλυνν: Από φτωχός πρόσφυγας πρωτοπόρος του stand-up comedy στην Ελλάδα
Ο Καλαμαριώτης καλλιτέχνης που άφησε το μοναδικό του στίγμα αναδεικνύοντας τις αντιφάσεις της μεταπολιτευτικής κοινωνίας
Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Χάρρυ Κλυνν: Από φτωχός πρόσφυγας πρωτοπόρος του stand-up comedy στην Ελλάδα