Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση σε όχημα του ΕΚΘ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τι αναφέρεται για την επίθεση στο όχημα του προέδρου του ΕΚΘ και στελέχους της ΓΣΕΕ Χ. Κυπριανίδη

Την ευθύνη για την επίθεση στο όχημα του προέδρου του ΕΚΘ και στελέχους της ΓΣΕΕ Χ. Κυπριανίδη ανέλαβε το «Μέτωπο Ταξικής Αλληλεγγύης».

Όπως τονίζει η ομάδα σε σχετική ανακοίνωσή της «Για λόγους συνείδησης, πίστης και προσήλωσης στον αγώνα για την υπεράσπιση των ταξικών αντιστάσεων, στα πλαίσια της Επιχείρησης –Τάξη εναντίον Τάξης- αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο όχημα του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και υψηλόβαθμου στελέχους της ΓΣΕΕ στην πόλη Χάρη Κυπριανίδη, έξω από το γραφείο του, το πρωί της 4ης Ιούνη». Παράλληλα απευθύνει κάλεσμα στην απεργία της 10ης Ιούνη.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 10:30 την Παρασκευή στο ΙΧ το οποίο ήταν σταθμευμένο μπροστά στο ΕΚΘ. Συγκεκριμένα, ο φύλακας αντιλήφθηκε τη φωτιά που προκάλεσαν άγνωστοι και αυτή έσβησε πριν επεκταθεί, προκαλώντας μόνο μικρές υλικές ζημιές στο όχημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις