Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ: Τεταμένη η κατάσταση στο ΑΠΘ (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ: Τεταμένη η κατάσταση στο ΑΠΘ (ΦΩΤΟ)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Με πυρσούς στα χέρια στην είσοδο του ΑΠΘ αντιεξουσιαστές

Παραμένει τεταμένη η κατάσταση αυτή την ώρα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, με τους συγκεντρωμένους αντιεξουσιαστές και τις δυνάμεις της Αστυνομίας.

Νεαροί με πυρσούς στα χέρια βγήκαν στην είσοδο μπροστά από τη Φιλοσοφική, ενώ στο ακριβώς απέναντι πεζοδρόμιο βρίσκονται παρατεταμένες οι αστυνομικές δυνάμεις.

Με συνθήματα κατά της αστυνομικής παρουσίας οι συγκεντρωμένοι κινήθηκαν πριν από λίγα λεπτά μέσω του πανεπιστημιακού campus προς την Πρυτανεία.

Νωρίτερα ένταση επικράτησε όταν άντρες της ομάδας Ζήτα, για άγνωστο λόγο, όπως καταγγέλλεται, έπιασαν δημοσιογράφο που προσέγγισε το σημείο και επιχείρησε να τραβήξει φωτογραφίες και video από το λαιμό. Ο δημοσιογράφος ζήτησε τα στοιχεία του αστυνομικού που ενεπλάκη στο επεισόδιο, χωρίς όμως να συμβαίνει αυτό.

Επικεφαλής της ομάδας Ζήτα έδωσε τα δικά του στοιχεία προσπαθώντας να κατευνάσει την τεταμένη κατάσταση.

Αντιεξουσιαστές που βρίσκονταν εντός του Πανεπιστημίου, βγήκαν άμεσα επί της Εθνικής Αμύνης, σπρώχνοντας ουσιαστικά όπως φαίνεται και στο video του TyposThes τους αστυνομικούς της ομάδας Ζήτα, μέχρι το απέναντι πεζοδρόμιο.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Καφέ – μπαρ, εστίαση: Οι 2 όροι για την απαγόρευση εισόδου σε μη εμβολιασμένους

Συγκλονίζει η κατάθεση του πιλότου: «Αγκάλιασα τη νεκρή γυναίκα μου» (VIDEO)