Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι έκανε το τραπέζι σε άστεγους αντί για γαμήλιο γλέντι (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι έκανε το τραπέζι σε άστεγους αντί για γαμήλιο γλέντι (VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μοιράστηκαν το γάμο τους με ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

Ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος και η Μαρία, παντρεύτηκαν πρόσφατα μετά από έναν χρόνο αναβολής λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού. Ο γάμος τους ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστός, αφού αντί για γαμήλιο γλέντι αποφάσισαν να μοιραστούν τη χαρά τους μαζί με τους αστέγους της πόλης, μοιράζοντάς τους γεύματα αγάπης.

Έτσι, σε συνεργασία με την Εθελοντική Διακονία Αστέγων και τη βοήθεια της Κυριακής Φράγκου την Κυριακή 6 Ιουνίου μετά το τέλος του γάμου, το ζευγάρι έκανε το τραπέζι σε ανθρώπους που βρίσκονται στον δρόμο, μοιράζοντάς τους τις επιπλέον μερίδες φαγητού που είχε παραγγείλει.

«Όταν νιώθεις πραγματικά τόσο μεγάλη χαρά θέλεις να τη μοιραστείς. Όχι μόνο με τους παρευρισκόμενους αλλά και με όσους το έχουν ανάγκη», είπε η Μαρία.

Μιλώντας για τον γάμο τους, ανέφεραν ότι ήθελαν πολύ να μοιραστούν τη χαρά τους με όλον τον κόσμο γι΄αυτό και θέλησαν να προσφέρουν «κομμάτι από την αγάπη τους» σε όσους το είχαν ανάγκη.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. 

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
«Επανεκκίνηση Τουρισμού»: Από σήμερα οι αιτήσεις - Ποιες δαπάνες επιδοτούνται

Πιο «προβλέψιμες» σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών πρότεινε ο Μπάιντεν στον Πούτιν