Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ανεμβολίαστοι υγειονομικοί κατά δημοσιογράφων

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ καταδικάζει τον προπηλακισμό δημοσιογράφων από ανεμβολίαστους υγειονομικούς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης καταδικάζει την ενέργεια ανεμβολίαστων υγειονομικών στο Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» να προπηλακίσουν δημοσιογράφους και τεχνικούς τηλεοπτικών σταθμών.

Τα συνεργεία των τηλεοπτικών ΜΜΕ που βρέθηκαν σήμερα το πρωί (Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021) στο χώρο του Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» για να καλύψουν τη διαμαρτυρία ανεμβολίαστων υγειονομικών του Νοσοκομείου, οι συμβάσεις των οποίων τίθενται σε αναστολή, ασκούσαν το καθήκον τους, να ενημερώσουν το κοινό. Η επίθεση εναντίον τους ισοδυναμεί με επίθεση εναντίον του δικαιώματος των πολιτών στην ενημέρωση.

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ τονίζει τη σημασία του δημοσιογραφικού έργου σε συνθήκες πανδημίας και θεωρεί απαραίτητη την υπεράσπισή του και την προστασία των δημοσιογράφων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις