Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ανεμβολίαστοι υγειονομικοί κατά δημοσιογράφων

Η ΕΣΗΕΜ-Θ καταδικάζει τον προπηλακισμό δημοσιογράφων από ανεμβολίαστους υγειονομικούς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης καταδικάζει την ενέργεια ανεμβολίαστων υγειονομικών στο Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» να προπηλακίσουν δημοσιογράφους και τεχνικούς τηλεοπτικών σταθμών.

Τα συνεργεία των τηλεοπτικών ΜΜΕ που βρέθηκαν σήμερα το πρωί (Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021) στο χώρο του Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» για να καλύψουν τη διαμαρτυρία ανεμβολίαστων υγειονομικών του Νοσοκομείου, οι συμβάσεις των οποίων τίθενται σε αναστολή, ασκούσαν το καθήκον τους, να ενημερώσουν το κοινό. Η επίθεση εναντίον τους ισοδυναμεί με επίθεση εναντίον του δικαιώματος των πολιτών στην ενημέρωση.

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ τονίζει τη σημασία του δημοσιογραφικού έργου σε συνθήκες πανδημίας και θεωρεί απαραίτητη την υπεράσπισή του και την προστασία των δημοσιογράφων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πεδιάδα Θεσσαλονίκης: «Καμπανάκι» για τα αποθεμάτα νερού - «Οριακά και επίκινδυνα»
Κρίσιμος ο Ιούλιος, είμαστε «οριακά και επικίνδυνα», τονίζει ο γ.γ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Αθανασίου - Η παραγωγή ρυζιού στη Θεσσαλονίκη
Πεδιάδα Θεσσαλονίκης: «Καμπανάκι» για τα αποθεμάτα νερού - «Οριακά και επίκινδυνα»
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Σύμφωνα με τους ειδικούς, για τους περισσότερους ανθρώπους η θερμοκρασία του νερού είναι θέμα προτίμησης και όχι υγείας
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη