Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθαρός ουρανός με καλή θερμοκρασία σήμερα Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη

Καθαρός ουρανός με καλή θερμοκρασία σήμερα Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μέχρι και τους 16 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία στην πόλη - Στους 9 η ελάχιστη

Παροδικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Τις πρωινές ώρες αναμένεται τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια. Άνεμοι απο βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο και απο ανατολικές διευθύνσεις στο Ιόνιο με εντάσεις έως 6 μποφόρ. Aυτά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo.gr, αναμένονται παροδικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα για τοπικές βροχές στην Ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Τις πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές ομίχλες στα κεντρικά και βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 19, στην Ήπειρο από 0 έως 22 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -1 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 22 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 20, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 7 έως 18 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 22 βαθμούς, ενώ στο Καστελόριζο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στο Ιόνιο ανατολικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ και πιθανώς στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 9 έως 15-16 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω

Θεσσαλονίκη: Ξενάγηση στην άγνωστη πλευρά της Συνοικίας των Εξοχών