Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Οι γεύσεις της πόλης που κέρδισαν τους σταρ του «Αναλώσιμοι 4»

Και παραδοσιακά ελληνικά φαγητά στο «μενού» των αστέρων της ταινίας

Την ικανοποίησή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Αναλώσιμοι 4 εξέφρασαν οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της, και για το φαγητό που δοκίμασαν στη Θεσσαλονίκη.

Η τοπική κουζίνα της Θεσσαλονίκης «πρωταγωνίστησε» στην καθημερινή τους σίτιση από εταιρεία που ανέλαβε την τροφοδοσία της παραγωγής «Οι Αναλώσιμοι 4», ένα μέρος της οποίας ήρθε και από γνωστό εστιατόριο της περιοχής του Λαγκαδά.

Η χολιγουντιανή παραγωγή που είχε στο καστ της μεγάλα ονόματα όπως τον Σ. Σταλόνε, την Μέγκαν Φοξ, τον Τζέισον Στέιθαμ, τον Αντι Γκαρσία, ορισμένοι εκ των οποίων βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και απόλαυσαν επί δύο εβδομάδες μεγάλη ποικιλία από γεύσεις της Θεσσαλονικιώτικης κουζίνας, στις οποίες δεν έλειψαν και σπιτικά, παραδοσιακά φαγητά.

Η ιδιοκτήτρια εστιατορίου που ήταν μέρος της συνολικής τροφοδοσίας αναφέρει «καθημερινά ετοιμάζαμε περίπου οκτώ με δέκα διαφορετικά φαγητά για τα μέλη της παραγωγής και τους ηθοποιούς». Στο μενού περιλαμβάνονταν ελληνικά παραδοσιακά φαγητά, όπως μουσακά, γιουβαρλάκια, γεμιστά, τας κεμπάπ, λαδερά, ψάρια και θαλασσινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ