Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πέντε συγκεντρώσεις και μια πορεία σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πού και πότε έχει προγραμματιστεί να γίνουν κινητοποιήσεις σήμερα

Συνολικά πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και μια πορεία έχει προγραμματιστεί να γίνουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά:

Στις 09:00 στα δικαστήρια, άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα κάνουν συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 15 που συνελήφθησαν κατά την εκκένωση της κατάληψης στο ΑΠΘ.

Στις 12:00 στην Πρυτανεία του ΠΑΜΑΚ, φοιτητές θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν στα πανεπιστήμια σχετικά με τον κορωνοϊό.

Στις 12:00 το κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ, φοιτητικοί σύλλογοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την εκκένωση της κατάληψης «Στέκι στο Βιολογικό».

Στις 13:00 στην Καμάρα, φοιτητές θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο εκπαιδευτικό νομοσχέδιο. Στη συνέχεια αναμένεται να γίνει και πορεία στους δρόμους του κέντρου.

Στις 18:30 το ΥΜΑΘ, εργατικά σωματεία θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση ζητώντας τη λήψη μέτρων για την προστασία της υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι «απόρθητες» πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν μέσα σε βουνό - Γιατί θεωρείται αδύνατον να καταστραφούν
Η Τεχεράνη υποστηρίζει εδώ και καιρό ότι οι στόχοι του πυρηνικού της προγράμματος είναι ειρηνικοί, ωστόσο το Φορντό βρίσκεται στο επίκεντρο των...
Οι «απόρθητες» πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν μέσα σε βουνό - Γιατί θεωρείται αδύνατον να καταστραφούν