Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν rapid test στο Ωραιόκαστρο – Πού και πότε θα γίνουν

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Από κλιμάκια του ΕΟΔΥ – Τι πρέπει να ξέρουν όσοι θέλουν να ελεγχθούν

Συνεχίζονται οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 για πεζούς στο Δήμο Ωραιοκάστρου πρωινές και απογευματινές ώρες.

Ειδικότερα, τα rapid test θα γίνουν την Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και την Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2022, από τη 1 το μεσημέρι ως τις 7 το απόγευμα. Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου «Ι. Καποδίστριας», στο χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (Β. Γεωργίου 23 και  Τραπεζούντος, Ωραιόκαστρο) και θα διενεργούν δωρεάν τεστ σε πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ: https://eody.gov.gr/.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι μπαίνουν στο Κίεβο – «Πολίτες φτιάξτε μολότοφ»

Οι Anonymous κήρυξαν κυβερνοπόλεμο στη Ρωσία

Φωτιά στη Θεσσαλονίκη: Το σπαρακτικό αντίο στην 31χρονη και τα 2 παιδάκια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάγια Κάλας: Η ΕΕ έτοιμη να συμβάλει στην εφαρμογή της συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν
Οι ΗΠΑ και το Ιράν ανακοίνωσαν συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου στη Μέση Ανατολή και την επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ
Κάγια Κάλας: Η ΕΕ έτοιμη να συμβάλει στην εφαρμογή της συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν
Θεσσαλονίκη: Δεν φτάνει η «Αλκίππη» για το φυτοπλαγκτόν στον Θερμαϊκό
Σε διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου που θα παρεμβαίνει για την αντιμετώπιση του φυτοπλαγκτόν προσανατολίζονται φορείς της πόλης
Θεσσαλονίκη: Δεν φτάνει η «Αλκίππη» για το φυτοπλαγκτόν στον Θερμαϊκό