Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Αυλαία με δωρεάν είσοδο για το θερινό «CINE ΠΥΛΑΙΑ»

Θεσσαλονίκη: Αυλαία με δωρεάν είσοδο για το θερινό «CINE ΠΥΛΑΙΑ»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ανοίγει τις πόρτες του την Τετάρτη 15 Ιουνίου με την ταινία «Έγκλημα στον Νείλο»

Δέκατο καλοκαίρι με ταινίες κάτω απ’ τα αστέρια υπόσχεται το δημοτικό σινεμά «CINE ΠΥΛΑΙΑ» που ανοίγει για δέκατη συνεχή χρονιά τις πόρτες του την Τετάρτη 15 Ιουνίου, με τη δωρεάν προβολή της ταινίας μυστηρίου «Έγκλημα στο Νείλο».

Παίρνοντας τη σκυτάλη από το «CINE ΠΑΝΟΡΑΜΑ», που άνοιξε ήδη τις πύλες του, ο δημοτικός κινηματογράφος στην Πυλαία έρχεται να κατακτήσει και φέτος τις καρδιές χιλιάδων σινεφίλ, καταφέρνοντας να διατηρεί τη ρομαντική του ατμόσφαιρα σε ένα καλαίσθητο χώρο που θυμίζει τις παλιές όμορφες εποχές των θερινών σινεμά. Όπως τονίζει και ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης- «καλοκαίρι στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη σημαίνει θερινά σινεμά».

Η ταινία της φετινής πρεμιέρας επανενώνει την ομάδα παραγωγής της παγκόσμιας επιτυχίας του 2017 «Έγκλημα στο Οrient Express», με πρωταγωνιστή τον πέντε φορές προτεινόμενο για όσκαρ Kenneth Branagh. Ο φαινομενικά τέλειος και ειδυλλιακός μήνας του μέλιτος ενός ζευγαριού διακόπτεται απότομα από βίαιους θανάτους και το ταξίδι του Πουαρό μετατρέπεται σε περιπέτεια, καθώς καλείται να ανακαλύψει για ακόμη μια φορά τον δολοφόνο. Μια ταινία με πολλαπλά θύματα, πολλούς υποψήφιους δολοφόνους και με το ακροατήριο να προσπαθεί να μαντέψει μέχρι την τελευταία στιγμή την αλήθεια.

Η πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 9 το βράδυ και η είσοδος είναι δωρεάν, με απαραίτητη την τηλεφωνική κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 2313301013.

Από την Πέμπτη 16 Ιουνίου ξεκινούν οι κανονικές προβολές με εισιτήριο (7 ευρώ γενική είσοδος, 5 ευρώ παιδικό, φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων και άνω των 65 ετών) με την πολυαναμενόμενη ταινία animation LIGHTYEAR.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα:

- fb Σινέ Πυλαία

- τηλ 2313302635

- site Δήμου

- σε όλες τις εφημερίδες και site στο πρόγραμμα κινηματογράφων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Θεσσαλονίκη: Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ για 4 ώρες σήμερα – Στάση εργασίας

Μεγάλη μέρα για τη Θεσσαλονίκη: Το ΦΕΚ για νέο γήπεδο ΠΑΟΚ και ανάπλαση Τούμπας

Είδος πολυτελείας το... πιτόγυρο – Αγγίζει τα 4 ευρώ στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για μεγάλη κλοπή στο Κιλκίς – Λεία 170.000 ευρώ

Έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό έμειναν 2 περιοχές της Θεσσαλονίκης
diakopi-nerou