Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Με καθυστερήσεις η έξοδος προς Χαλκιδική - Ουρές λόγω εργασιών

Κίνηση από νωρίς σε σημεία της Μουδανίων

Με αρκετή κίνηση ξεκίνησε η έξοδος των Θεσσαλονικέων προς τις παραλίες της Χαλκιδικής και αυτό το Σάββατο.

Από νωρίς μεγάλος είναι ο όγκος των οχημάτων στη Μουδανίων, με την κίνηση να αυξάνεται όσο περνά η ώρα.

Αυτή την ώρα προβλήματα εντοπίζονται από την αρχή σχεδόν της Μουδανίων, στο ύψος του Εμπορικού Κέντρου Μακεδονία, με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες και σχεδόν σταματημένα αυτοκίνητα, μέχρι και την αερογέφυρα του Ρυσίου.

Η κατάσταση εξομαλύνεται αμέσως μετά, με όσους κινούνται προς πρώτο πόδι, να «κολλούν» ξανά στην κίνηση κυρίως διασχίζοντας Καλλιθέα και Πευκοχώρι.

Αντίστοιχα όσοι κινούνται προς Σιθωνία, αντιμετωπίζουν προβλήματα στο φανάρι της Γερακινής και σε αυτό της Νικήτης.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα υπήρχαν προβλήματα και στο ύψος των Φλογητών λόγω εργασιών στο σημείο, ενώ με παρέμβαση της Αστυνομίας το συνεργείο απομακρύνθηκε.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατρός από την Καλιφόρνια δηλώνει ένοχος για παροχή κεταμίνης στον Μάθιου Πέρι
Θα δηλώσει ένοχος για τέσσερις κατηγορίες - Μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου και 12 Οκτωβρίου 2023 του πούλησε είκοσι φιαλίδια κεταμίνης
Γιατρός από την Καλιφόρνια δηλώνει ένοχος για παροχή κεταμίνης στον Μάθιου Πέρι
Γιγαντιαίο κρουαζιερόπλοιο έδεσε στο Βόλο - Με πάνω από 5.000 επιβαίνοντες
Δεκάδες τουριστικά λεωφορεία για την επιβίβαση και μεταφορά των τουριστών στο Πήλιο, στα μουσεία του Βόλου και στα Μετέωρα
Γιγαντιαίο κρουαζιερόπλοιο έδεσε στο Βόλο - Με πάνω από 5.000 επιβαίνοντες